4-daagse cursus

We zullen in 2024 drie cursussen organiseren van 4 dagen. Deze cursussen zijn speciaal bedoeld voor hen die een icoon willen afmaken, of aan een nieuwe icoon willen beginnen.

De cursussen worden gegeven in ons eigen iconenatelier.
De cursusdagen zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Vierdaagse JUNI
maandag 3 t/m donderdag 6 juni 2024

Vierdaagse JULI
maandag 15 t/m donderdag 18 juli 2024

Vierdaagse AUGUSTUS
maandag 26 t/m donderdag 29 augustus 2024

Prijs en Accommodatie
In ons eigen gastenhuis hebben wij 4 slaapkamers ter beschikking. Je kun natuurlijk ook zelf een slaapaccommodatie in de buurt zoeken.

De prijs inclusief lesgeld, privé slaapkamer (inclusief linnengoed) komt op €495,- + €35,- inschrijfgeld. Je bent de avond voordat de cursus start vanaf 19.00 uur van harte welkom zodat je in alle rust de volgende morgen om 9.00 uur kunt beginnen.

Als je zelf zorg draagt voor accommodatie komt de prijs voor de
schildercursus op € 295,- + €35,- inschrijfgeld.

Maximaal aantal deelnemers 12 personen.

Inschrijven voor de cursus:

Je kunt je inschrijven per e-mail. Je hoort zo snel mogelijk of er nog plaats is. De aanmelding is definitief na betaling van €35,- inschrijfgeld. Je kunt het bedrag overmaken op IBAN nummer NL54 RABO 0335 1594 00 t.n.v. R.R. Medema met vermelding van de maand van de vierdaagse en je naam. Zo’n 6 weken voor aanvang van de cursus ontvangt je een uitgebreide informatiemail en de factuur voor het cursusbedrag. Het cursusgeld dient een maand voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt.

Men is bij annulering altijd het inschrijfgeld van €35,- verschuldigd, en bij annulering een maand voor aanvang van de cursus het hele bedrag. We raden je aan hier zelf een annuleringsverzekering voor af te sluiten bij een bank of verzekeringsadviseur (kosten ongeveer 5% van de cursusprijs).