St. Willibrords Abdij, Masterclass

Zesdaagse Masterclass Petrus en Paulus, Sint Willibrords Abdij te Doetinchem.

Deze masterclass is uitsluitend voor studenten die de tweejarige opleiding hebben gevolgd.

Het thema van de masterclass is de icoon van Petrus en Paulus, de omhelzing. We zullen ingaan op de theologische en iconografische achtergrond van de icoon.

Bovendien zal de masterclass in het teken staan van de gevorderden Prosopon schilder techniek,  dat wil zeggen dat we ons o.a. gaan concentreren op het werken met negatief licht op het gelaat. In de oplichting in het gezicht zullen we gaan werken met facetten.
v. Silouan zal elke stap op zijn eigen icoon voordoen. Wij zullen zorgdragen voor de plank, omdat de plank geen standaard maat is, meer vierkant.

Datum en Kosten

Maandag 22 t/m zaterdag 27 februari 2021.
De kosten €765,- De kosten van de plank zullen ongeveer €60,- bedragen.

Inschrijven voor de cursus:

Je kunt je inschrijven per e-mail. Je hoort zo snel mogelijk of er nog plaats is. Je aanmelding is definitief na betaling van €35,- inschrijfgeld. Je kunt het bedrag overmaken op IBAN nummer NL54 RABO 0335 1594 00 t.n.v. R.R. Medema met vermelding van de cursus en je naam. Zo’n 6 weken voor aanvang van de cursus ontvang je een uitgebreide informatiemail en de factuur voor het cursusbedrag. Het cursusgeld dient een maand voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt.

Men is bij annulering altijd het inschrijfgeld van €35,- verschuldigd, en bij annulering een maand voor aanvang van de cursus het hele bedrag. We raden je aan hier zelf een annuleringsverzekering voor af te sluiten bij een bank, verzekeringsadviseur of ANWB

(kosten ongeveer 5% van de cursusprijs).