St. Willibrords Abdij

Vijfdaagse cursus in de Prosopon techniek, Sint Willibrords Abdij te Doetinchem.

Datum en Kosten:

Maandag 7 dec t/m Vrijdag 11 dec 2020

Kosten: €625,- + €35,- inschrijfgeld. Bedragen zijn inclusief 4 overnachtingen in Stilltecentrum Betlehem. Iedere deelnemer krijgt een eenpersoonskamer met eigen WC en douche. Alle maaltijden (vnl. vegetarisch) zijn inbegrepen.
Mocht de accommodatie-verstrekker een prijsverhoging doorvoeren, zijn wij gerechtigd deze tot 4 weken voor vertrek door te voeren in de prijsberekening van de cursus. 
U kunt tijdens de cursus gebruik maken van pigmenten en klein-materiaal, echter bladgoud en een iconenplank zijn exclusief.
Deze zijn verkrijgbaar bij v. Silouan. Er zijn maximaal 12 deelnemers

Inschrijven voor de cursus:

Je kunt je inschrijven per e-mail. Je hoort zo snel mogelijk of er nog plaats is. Je aanmelding is definitief na betaling van €35,- inschrijfgeld. Je kunt het bedrag overmaken op IBAN nummer NL54 RABO 0335 1594 00 t.n.v. R.R. Medema met vermelding van de cursus en je naam. Zo’n 6 weken voor aanvang van de cursus ontvang je een uitgebreide informatiemail en de factuur voor het cursusbedrag. Het cursusgeld dient een maand voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt.

Men is bij annulering altijd het inschrijfgeld van €35,- verschuldigd, en bij annulering een maand voor aanvang van de cursus het hele bedrag. We raden je aan hier zelf een annuleringsverzekering voor af te sluiten bij een bank, verzekeringsadviseur of ANWB

(kosten ongeveer 5% van de cursusprijs).

De Sint-Willibrordsabdij te Doetinchem is de jongste van de Nederlandse benedictijnenabdijen. Zij werd direct na de Tweede Wereldoorlog gesticht vanuit de (toen) overbevolkte Abdij van Oosterhout. 

De schilderlessen vinden plaats in de grote zaal van het Stiltecentrum Betlehem en zullen worden ingepast in de dagorde van de monniken. Deelname aan de diensten is niet verplicht maar het wordt door de broeders wel op prijs gesteld. Ze geven een goede structuur aan de dag en werken bevorderend voor onze innerlijke rust en inkeer.

Zie ook: St. Willibrords Abdij